O nama

Dobrodošli u ICL Montenegro – prvu full business service konsultantsku kuću za biznis dizajn u Crnoj Gori.

Specijalizovani smo za pružanje konkretnog dijapazona usluga biznis savjetovanja, uključujući investicioni, finansijski i marketing konsalting, kako bismo pomogli kompanijama da postignu uspjeh.

Vjerujemo u holistički pristup poslovnom planiranju, kombinujući našu stručnost u biznis dizajnu, analitici i strategiji i poslovne ideje klijenta.

Naša sveobuhvatna rješenja kreirana su tako da zadovolje jedinstvene potrebe svakog od naših klijenata i njihovih ciljnih tržišta.

Otkako smo počeli 2020. godine, ponosni smo što smo svoje usluge učinili dostupnim za više od 200 klijenata, na više od 150 projekata, neto vrijednosti preko 450 milijuna eura.

Mi znamo gdje pripadate

Uvjereni smo da svaki biznis ima jedinstven put do uspjeha. Naš je posao pomoći klijentima da pronađu taj put i pružimo im podršku u postizanju zacrtanih ciljeva. To podrazumijeva da imamo stručnost i znanje da vodimo naše klijente do mjesta gdje pripadaju – mjesto razvoja i uspjeha.

Bilo da ste start-up ili već etablirana kompanija, mi smo tu da vam pomognemo snaći se u složenom svijetu poslovne strategije i planiranja i ostvariti svoj puni potencijal.