ICL Family

Našu poslovnu porodicu čini krug uspješnih kompanija u različitim oblastima poslovanja koje daju poseban impuls razvoju koncepta biznis dizajna u okviru ICL Montenegro. Bilo da je riječ o kreiranju kvalitetne priče o brendu, pružanju usluga procjene imovine, podrške kroz mikrologistiku ili savjetovanje o alternativnim investicijama, zahvaljujući ICL Family u mogućnosti smo da klijentima pružimo kvalitetan savjet i uslugu i u ovim oblastima.


ICL strategic partners

Mi smo ti koji ne misle da znaju sve na planeti zemlji. Zbog toga smo razvili poseban program saradnje razvijajući strateška poslovna partnerstva sa ljudima kojima vjerujemo u kompanijama u koje vjerujemo.

Strateški poslovni partneri ICL Montenegro su partneri od povjerenja koji sarađuju s nama kako bi nam pomogli u postizanju zajedničkih ciljeva, podijelili resurse i stručnost te razvili zajedničke uspješne priče za naše klijente.

Ova partnerstva uključuju izgradnju snažnih, dugoročnih odnosa temeljenih na zajedničkim vrijednostima i ciljevima, koji su ključni za postizanje održive konkurentske prednosti i zadovoljavanje rastućih potreba naših klijenata.

ICL Expert Hub

Iskustvo u poslovima prije okupljanja u ICL Montenegro omogućilo nam je upoznavanje nevjerovatnih pojedinaca sa izuzetnim referencama u različitim oblastima od značaja i za oblasti u kojima i mi djelujemo. Zato smo odlučili da fomiramo ICL Expert Hub koji čini preko 20 iskusnih profesionalaca sa značajnom ekspertizom u različitim oblastima, uključujući: finansije, IT, poljoprivredu, energetiku, turizam, zaštitu životne sredine i druge ključne oblasti od značaja za razvoj biznisa u Crnoj Gori.

Cilj nam je jasan – iskoristiti svo naše znanje i kontakte kako bismo našim klijentima pružili sve usluge koje su im potrebne da planiraju i uspješno započnu svoje poslovanje, sve na jednom mjestu.

Hub omogućava našim klijentima pristup raznolikom spektru stručnosti, što im olakšava efikasno i efektivno postizanje svojih poslovnih ciljeva.

ICL Networking

Naš cilj je olakšati saradnju i interakciju među našim klijentima i partnerima.

ICL Montenegro pruža platformu za naše klijente i partnere da se povežu, podijele svoje ideje i projekte i istraže mogućnosti za saradnju.

U okviru networking aktivnosti, ICL Montenegro organizuje ICL BUSINESS NIGHT – interni periodični networking događaj za klijente i strateške partnere. Cilj je da se našim klijentima pruži prilika da prošire svoje mreže kontakata i izgrade korisne odnose sa poslovnom zajednicom iz privatnih kompanija, bankarskog sektora i drugih finansijskih i investicionih organizacija.