Biznis dizajn

ICL Montenegro je prva konsultantska kuća u Crnoj Gori koja svoje usluge nudi po principu full business service provajdera. Dakle, sve na jednom mjestu, od ideje do uspjeha.

Riječ je o procesu koji kombinuje kreativno razmišljanje s analitičkim alatima za dizajniranje i razvoj inovativnih poslovnih modela, strategija i ponude održivih rješenja, na jednom mjestu.

Biznis dizajn je koncept koji podrazumijeva puno razumijevanje potreba klijenata, prepoznavanje tržišnih trendova i razvoj strategija koje ispunjavaju poslovne ciljeve i usmjerene su na prethodno pažljivo definisana ciljna tržišta i ciljne grupe.

Ovaj proces zahtijeva duboko razumijevanje poslovnog okruženja, kao i stručnost u oblasti analitike, strateškog planiranja, investicionog ambijenta, finansija, marketinga i operativnog djelovanja prilagođenog tržištu. Posebno se podrazumijeva da klijent na jednom mjestu ima mogućnost riješavanja svih izazova sa kojima se susrijeće u svom poslovnom životu.

U ICL Montenegro, zajedno sa strateškim partnerima, koristimo Biznis dizajn kako bismo razumjeli naše klijente, pomogli im u stvaranju novih biznis prilika, optimizovali njihovo poslovanje i obezbijedili održivi rast njihovog biznisa, sve na jednom mjestu.